Emma's experiencing some issues

  • 1
  • Announcement
  • Updated 6 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: This was resolved within 10 minutes.

Hello, Emma users! You might have noticed in the last couple minutes that something funky is happening in your account. We're getting reports of lots of issues, and please know that we are on it.

If you'll leave your comments here with what you're experiencing and the browser and version you're using, we're taking all of that to our developers, who are on deck.

Looking at the phone queue behind me, we're pretty swamped. If you're trying to call us, you're likely going to encounter our voicemail, but fear not! We're tackling this head-on.

Stay tuned here and to our status page for the latest, and thanks a million for your patience.
Photo of Katie Lewis

Katie Lewis, Official Rep

  • 3414 Posts
  • 309 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Bobtown Pet Clinic

Bobtown Pet Clinic

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like
This reply was created from a merged topic originally titled
Blank screen when creating a new mailing.


Why am I only getting a blank screen when I try to "create a new mailing"? I have tried to access the page a couple of different ways and in both Chrome and Firefox browsers and get the same blank screen in both. Additionally, In Firefox I did not the the top bar with the options of Audience, Campaigns and Results.
Thanks,
David
Photo of Katie Lewis

Katie Lewis, Official Rep

  • 3414 Posts
  • 309 Reply Likes
I've just received word from a developer that we're back up and running, if you'll reload your page.
Photo of WWC

WWC

  • 51 Posts
  • 5 Reply Likes
When I go to the drag & drop editor & click on the Create a new mailing I get to screen to choose a template & then it comes up in the edit screen, however there aren't any toolbar or text/image elements available.
Photo of Katie Lewis

Katie Lewis, Official Rep

  • 3414 Posts
  • 309 Reply Likes
Hi there! I'm moving your comment to a new topic, since this is separate from what accounts were experiencing earlier. Please reference the new topic here: Toolbar and editing elements missing