Getting error message repeatedly when trying to upload HTML

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Using Firefox 45.0.1 - I am uploading a big chunk of HTML for our April newsletter as per usual. Never encountered this problem before: When I hit "save" to go to the next screen to either send test or actually send the newsletter I just keep getting, "Whoops, something went wrong. Please try again." So, I try again. And again. Nothing. No idea what it could be and no direction I could take. Not skilled with HTML so I don't know what on earth it could be.

Thank you for your help.
Photo of Chris Carosi

Chris Carosi

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Emily Hollingsworth

Emily Hollingsworth, Alum

  • 2203 Posts
  • 158 Reply Likes
Hey Chris -- We're happy to take a look here. We'll need to know what account and mailing you're working in!

It sounds like the editor doesn't like something in the HTML you're attempting to save there. Have you checked out our HTML help documentation here and here
Photo of Chris Carosi

Chris Carosi

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I'm working on an account with Perseus Books Group. I use this newsletter designer called SmartMail that's provided to us. And I've done this dozens of times with no error until this one. There's definitely something wrong with our HTML I just have no idea where to look.
Photo of Laura Dickerson

Laura Dickerson, Official Rep

  • 778 Posts
  • 64 Reply Likes
Hi Chris,

Which mailing is it?
(Edited)