My group isn't updating when I import my list.

  • 5
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Solved
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Resolved

I am using the most current version of Google Chrome. I am trying to import a list of about 200-250 contacts. When the import is 'complete,' it shows the list as having zero contacts. I exported the group to see if they had actually imported, and it looked like all my contacts were in the list. When I go to send the email, it shows the group as having zero members. If I send the email to this group, will it actually send? 

I have tried deleting the group and re-importing but I get the same result. Here is a screen shot - the group I am working with is 'Green Section Survey '15.' Shows zero contacts, but when exporting the group the CSV file contains 247 email contacts.

Photo of Massachusetts Golf Association

Massachusetts Golf Association

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 5 years ago

  • 5
Photo of Kyle Floyd

Kyle Floyd, Official Rep

  • 178 Posts
  • 26 Reply Likes
Official Response
Hi folks, I have just received an update from our systems team that all audience counts and import processes should be caught up. Sorry for the confusion this morning as our databases were a bit behind in processing and updating those numbers.

Please do let us know if you notice anything abnormal.