Deleted image box repopulates in mailing.

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: no reply from user

I have an image box at the bottom of my campaign and it keeps coming back.  Sometimes it only shows up on the test mail I send myself...please help.  I have to get this out in a couple of days.
Photo of Lewis King Krieg & Waldrop

Lewis King Krieg & Waldrop

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Kyle Gregory | Lipscomb University

Kyle Gregory | Lipscomb University, Champion

  • 99 Posts
  • 69 Reply Likes
Hey @Lewis King Krieg & Waldrop,

I'm assuming you mean you have a blank Image item type in your mailing at the bottom, and you have tried to hover over and click the Trash Can to delete it from the Drag and Drop Editor.

I have encountered similar events, though not this one specifically. Sometimes if you "Save a Copy" in the drop down menu to get a new copy of the mailing and try to edit the copy, that will work out a quirk here or there that you may encounter.

Let me know if that does the trick. Hope it helps.
Kyle
Photo of Emily Hollingsworth

Emily Hollingsworth, Alum

  • 2203 Posts
  • 158 Reply Likes
Hi there -- Kyle makes a great suggestion. You may also want to take a look at this conversation that explains how the Rows feature could be in play here. If you're still having trouble, let me know which mailing you're working in. I'll take a closer look!