Lightbox Form Breaking Site

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Acknowledged
Hello!

On our website, http://admission.milligan.edu, the lightbox form is breaking the functionality of our button at the top. I've tested it in Safari 5.1.7, Firefox 36.0.4, Chrome 43, and IE11. 

In delay before the form becomes visible (mine is set to wait 10 seconds), clicking on the button doesn't work. And when the form does display, it shows an error (presumably because the submit button was inadvertently hit while the form was invisible). 

I managed to fix it by adding some styles to my site's stylesheet. This is what I added:

#emma-form-####### {z-index: -1;}
#emma-form-#######.emma-show {z-index: 9999;}

I just wanted to let you all know about the problem. 
Photo of Milligan College

Milligan College

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • Happy

Posted 3 years ago

  • 2
Photo of Paul Zimmerman-Clayton

Paul Zimmerman-Clayton, Official Rep

  • 400 Posts
  • 34 Reply Likes
Hey there, thanks so much for letting us know about this! I'll make sure that information gets into the right hands. We really appreciate the details, and I'm glad to hear that things are working now. Let me know if you have any more questions about forms!
Photo of Kyle Gregory | Lipscomb University

Kyle Gregory | Lipscomb University, Champion

  • 99 Posts
  • 69 Reply Likes
I want to echo this and thank Milligan College for the fix. This seems to happen in Chrome (latest), where the page UI is blocked by the lightbox due to the z-indexing.  Also, for anyone else looking you may need to use !important to override Emma's scripts since they might load later than your defaults.
#emma-form-####### {z-index: -1 !important;}
#emma-form-#######.emma-show {z-index: 99999 !important;}