Main column missing in preview

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Didn’t hear back from community member

I am nearing the end of my newsletter email design. I had previewed and sent a test email earlier in the day with no problems. Now one of my columns is missing in preview. It is a pretty long and large email, but the people I am emailing can handle the size.

I just saved and logged out and logged back in and now the whole column is missing in edit mode. Eeeek!!

What happened? Is it possible I lost all of my work? I have saved a million times throughout.
Photo of Kesha

Kesha

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Tyler Scott

Tyler Scott, Employee

  • 805 Posts
  • 39 Reply Likes
Hey Kesha! Can you please let me know which sub-account along with the mailing name which you're currently working in? I can then jump in there to see if we can find the missing content.

Thanks!
Photo of Kesha

Kesha

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
kesha.lien@mortenson.com 

Mortenson Construction National Projects Group
Photo of Kesha

Kesha

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you in advance for the help!
Photo of Tyler Scott

Tyler Scott, Employee

  • 805 Posts
  • 39 Reply Likes
Good morning Kesha! It looks like my colleague, Paul, chatted with Tiffany from your team yesterday for the same issue. Can you please confirm y'all are good to go? Reading over the notes it sounds like they found a test mailing which she was able to revert back to in that same sub-account.