Newsletter Links Don't Work

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Didn't hear back from community member

I sent out a newsletter to nearly 50,000 contacts tonight about an hour ago. When I sent it, the links were all working just fine. However, about 15 minutes ago they stopped working completely! Now my users cannot access any of the links in the newsletter, or the links I've posted to social media.
Photo of Liz T

Liz T

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Emily Hollingsworth

Emily Hollingsworth, Alum

  • 2203 Posts
  • 158 Reply Likes
Hi Liz! I'm so sorry to hear that your links aren't working. I would love to hop in and take a look at that mailing. Which sent mailing should review?
Photo of Liz T

Liz T

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Emily, the issue resolved itself about 2 hours after I posted. However, the links were broken during a two hour span, shortly after we sent out our newsletter. It was incredibly frustrating.
Photo of Emily Hollingsworth

Emily Hollingsworth, Alum

  • 2203 Posts
  • 158 Reply Likes
So glad to hear those links are working now! When they weren’t working, were you hearing from folks outside of your office that the links weren’t working, or was it only for internal people? And when you say the links didn’t work, does that mean they went to an error page or the wrong page? 

If you happen to have a screenshot of how it looked, I’d love to see it, as well as take a look at that specific mailing. Are you able to point me to it?