Sent email scheduled for 10am (12pm CT), the response page shows open and click results, but still displays 0% delivery

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 months ago
Email was scheduled for 12pm CT, and the response stats show open and click rates, but also display 0% delivery rate. Email was sent to 5,000+ contacts in 3 segmented group (based on Salesforce Emma Groups). Currently using Google Chrome to view Response page.

Would like to know if this is just a display error or if there was an error or delay in the delivery of the mailing.

Thanks,
Kate
Photo of Zeno

Zeno

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes

Posted 8 months ago

  • 1
Photo of Caroline Shirley

Caroline Shirley, Employee

  • 48 Posts
  • 5 Reply Likes
Hi Kate,

Thanks for contacting Emma Support! 

I'd love to take a look for you. What is the name of the mailing you're referencing? I took a look at your account and saw one that sent on Nov 28th at 12 central called "Giving Tuesday Day of Email" that shows 100% delivery. It looks like there was a delay on that mailing's response data, which can happen at times. But I'm going to pass the response data on to our team to make sure there's nothing else at play here. 

Just let me know the name of the mailing and we'll look into it!
Photo of Caroline Shirley

Caroline Shirley, Employee

  • 48 Posts
  • 5 Reply Likes
Hi Kate, 

Just wanted to follow up with you about your response data. I had our team take a look at your email to see if there was anything else going on there, and they've concluded there was just a delay in the response data for that mailing at that time. Since it has now reached that 100% delivery status, we can confirm that it was sent to all recipients, there was just a delay in retrieving that data.

So the delivery of your email is complete!

Please let us know if there's anything else we can help you out with in the future!