Share Button Not Working correctly

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Not a Problem
 When sending out the Emma Email the share button so my recipients can share with their friends is not working correctly. It hasnt worked correctly in the pas either. There is an error that come up that I believe has to do with the HTML code. can someone please help me in resolving this issue? 

(My browser type is Google Chrome) 
Photo of Miami Skin Institute

Miami Skin Institute

  • 8 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Phillip M

Phillip M, Official Rep

  • 247 Posts
  • 20 Reply Likes
Hello,

Phillip from Emma Support here! So that I can best assist, are your issues with the share buttons in the body of the mailing or the ones in the footer. Also, is there a specific mailing that you can direct me to that you know the share function did not work in? Just let me know when you get a moment. Thanks! - Phillip
Photo of Miami Skin Institute

Miami Skin Institute

  • 8 Posts
  • 1 Reply Like
Official Response
Hello Phillip,

Yes, the issue is with the share button in the body of the email. I used the feature that is on the left column that says "button" and used this html code: [% share:email url_only='true' %] what appears on the email is attached below. The name of the email is "Late Summer Email". 
Photo of Grey Stepp

Grey Stepp, Support Team Manager

  • 1700 Posts
  • 135 Reply Likes
Official Response
Hey there, I wanted to jump in for Phillip here since he's left for the day.  

It looks like you've actually got the tag in there wrong.  

The tag should be [% share:email url_only="true" %] .

Note the double-quotation marks in there.  Those are important for correct rendering.  

Fix those up and you'll be good to go! 

Cheers!

- G
Photo of Gary Young

Gary Young

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Hi guys,

How about the issue in the footer?
Photo of Grey Stepp

Grey Stepp, Support Team Manager

  • 1700 Posts
  • 135 Reply Likes
Hey there Gary, what issue in the footer are you referring to?