Sub-account menu missing from Automation tab for Agencies

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Resolved

Howdy! Loving the automation tools that just rolled out for our Agency sub-accounts! However, it looks like the Agency sub-account dropdown menu is missing from the top of the Automation tab. So if I'm working in one account, and want to switch to another, I have to first click over to one of the other tabs in order to get the sub-account selections to appear. Fixable? 
Photo of Meaghan

Meaghan, Champion

  • 83 Posts
  • 15 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Katie Lewis

Katie Lewis, Official Rep

  • 3414 Posts
  • 309 Reply Likes
Hi Meaghan! Good catch, and good timing -- We're working today to get that navigation available from Automation, too. :) The reason is doesn't appear by default is that Automation was built as a separate product from the rest of the Emma app, so all of the navigation you're used to seeing in the header didn't port over by default. We're working on that universal header.

You should see the navigation back in action later today!
Photo of Meaghan

Meaghan, Champion

  • 83 Posts
  • 15 Reply Likes
Rockin'. Thanks!
Photo of Katie Lewis

Katie Lewis, Official Rep

  • 3414 Posts
  • 309 Reply Likes
Alrighty, that navigation should appear for you now! You might need to clear your browser's cache and cookies to make it show up the first time, and otherwise, it's back in action.
Photo of Meaghan

Meaghan, Champion

  • 83 Posts
  • 15 Reply Likes
 Yippee skippee -- I see it! Thank you!