The file uploader

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
The file uploader (inside a campaign) is jumping all around, not uploading, and behaving very strangely. Even when it does, upload, I can’t select it from the Library because it’s hopping all around / not letting me scroll. This has been going on since last week. I’ve tried both Chrome and IE. Don’t know what’s going on.
Photo of NCIL

NCIL

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Laura Dickerson

Laura Dickerson, Official Rep

  • 778 Posts
  • 64 Reply Likes
Hello there,

Could you try clearing your cache in Chrome and see if that helps?  If you're unsure how to clear your cache, you can search for instructions for Chrome and your search engine should provide instructions. Then you close out of your browser, restart your computer, and reopen your Emma account.
Photo of NCIL

NCIL

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
That did not work.

* Edit: I finally got it to work in IE, but it did the same thing last time and then stopped working again in both. It's be great if you could please look into it, because I rely heavily on that feature. Thanks!
(Edited)
Photo of Laura Dickerson

Laura Dickerson, Official Rep

  • 778 Posts
  • 64 Reply Likes
I'll have someone take a look and I'll let you know what I find out.
Photo of Laura Dickerson

Laura Dickerson, Official Rep

  • 778 Posts
  • 64 Reply Likes
Here are two workarounds for not being able to insert document link:

- Use FF or Safari

- To change systems preferences to only show scrollbars when scrolling
(Edited)