Welcome to Emma Community, friend!

This is the go-to place to find answers for all of your Emma needs, ask the Emma Support Team any questions you might have, and get info on new features and updates for the App!  


Can't find what you need here? Check out our Resource Center or post a question here in the Community.   

Let’s get started

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Conversations 1 - 20 of 48
Photo of Melissa D
Campaign Error
Clicking on a campaign gives me the 'Oops, that wasn't supposed to happen. We're sorry, something unexpected happened and your request ...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
Photo of LoDo
Internal Server Error Message
I've been trying to send a e-newsletter for the last 48 hours and keep getting an "internal server error message." After doing some troub...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Beth Hornbarger
Not able to copy image URL from library
I am trying to copy the image URL in the photo library by pressing the "copy image link" button. I click the button to copy, and nothing ...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of LexisNexis
Time lag between "AddNewMembers" and "ListGroupMembers".
Via the EmmaSharp API wrapper, I am adding emails to MEMBERS and GROUPS (i.e., POST /#account_id/members). Once added, I perform a LISTGR...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Matt Nolley
Error 400: Bad Request received when attempting to update email address via the API.
When attempting to update a recipient's email address via the API, I am receiving a HTML 400: Bad Request error as a response.  I am able...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Georgia State University
Error message when going to Audience page
Error message appears when trying to go to Audience page
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of City of Vancouver, Washington
0% open rate: Please help/possible problem
Hello, This month, two mailings sent out from our Parks & Recreation Department's sub-account to large lists came back with dramatically...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Wellmont
EMMA logging out in the middle of a process
While in the middle of a process: uploading a file, inserting text, even saving the document, EMMA logs out and requires you to log back ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of NCALA
In Contacts: when I click "Actions", nothing happens, no drop down appears.
In Contacts: when I click "Actions", nothing happens, no drop down appears. Firefox 54.0
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of URI College of Pharmacy CPD
Problem with embedded PDF attachments
There seems to be a glitch when embedding PDF attachments into an Emma email. When I was testing an email out, it seems that every time I...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Grey Stepp
6/13/2017 - Currently Experiencing Systemwide Issues
Hey guys,  It looks like we're having some reports of some 500 errors or loading issues in the app.   Keep an eye out on our STATUS PAG...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Association of Research Libraries
I can't login to Emma.
I keep getting an "internal server error". Tried Chrome and Safari. Help. 
  • 3 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Laurie T.
Group members' information is there but doesn't show up in the columns
If I open a contact, their name and other info is all there. If I view all contacts, their names and other info are there in the correct ...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Florence-Lauderdale Public Library
Photo editor/library won't open
Hi! I'm trying to create/edit an email in the drag & drop editor, but the photo editor/photo library will not open. I click images I want...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of TimeLine Theatre
Emma is saying sent email went to just 0 recipients when it should have gone to 10,000+. I can't confirm what really happened with it.
I sent an email today to multiple lists, and did a split test with it. Emma is saying it was sent to those lists but also says it was sen...
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Austin Creative Reuse
I am trying to switch out 2 photos in my campaign and it won't let me click on any of the photos. Any ideas?
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Australian Network on Disability
We have a new HTML template. How can we ensure it renders correctly in Outlook? Can the design team support to tweak coding ?
We have a new HTML template. How can we ensure it renders correctly in Outlook? Can the design team support to tweak coding if testing sh...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of University of Tennessee Department of Housing
Template Not Updating Properly in Automated Workflow
I have an automated workflow named 2018 FALL FTIC WORKFLOW.  When I log in to look at the email that it is sending, all dates in the text...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Clean Energy Collective
Sync with Salesforce is broken
Browser: Version 59.0.3071.86 (Official Build) (64-bit) There is an issue in my org regarding many types of exceptions.  They are being ...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of MBH&H
Lost response data
After an initial mailing I sent a campaign to an additional group. In the process I lost all the response data from the first mailing. Ho...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem