Welcome to Emma Community, friend!

This is the go-to place to find answers for all of your Emma needs, ask the Emma Support Team any questions you might have, and get info on new features and updates for the App!  


Can't find what you need here? Check out our Resource Center or post a question here in the Community.   

Let’s get started

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Conversations 1 - 20 of 88
Photo of Brookfield Homes
Mailing Id in API
Currently we are using [[mailing_id]] in our click-through URLs so we can capture the mailing id in Google Analytics for reporting purpos...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Molly Taylor
Cannot add new managers
When I try to add new Managers to our account, I get an error saying 'A user with that username already exists.' If I try to create a dif...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Stran Promotional Solutions
my email address got marked as opt-out
My account is tied to our Salesforce instance.  Somehow my work address got marked as opt out and I cannot even send a test of a campaign...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Thibaut
Slow load speed in platform.
I'm noticing that things are taking much longer to load than normal. For example going from Home to Campaigns takes a while to load. Then...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Include IT Gmbh
Signup already existing contacts in new group
Hello!  I have a question regarding the signup form: due to new and very stict regulations regarding user data set by EU, our company nee...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of LTCA
Campaign won't send: "Internal Server Error"
Same template as always, goes out every Friday, until last night it failed to send. Repeatedly (4x) rec'd orange box: "Internal Server Er...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Center for Health Outcomes and Policy Research
text, color, size and spacing not what I asked for
Campaign looks stunning on Emma and totally unattractive in Outlook mail browser. Color, text, sizing and line spacing all different, des...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Physique 57
Known email address "has a mailing status of error"
Trying to send a test email to a co-worker who's email address I know is accurate, but when I type in her email address I get a notice t...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of RDV/MVP Sportsplex
Link in email going to "500 INTERNAL SERVER ERROR"
I sent out an email today to 5,000+ customers only for the link associated with the image NOT to work. (It worked on preview and through...
  • 3 me toos
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of College of Saint Elizabeth - Tiered
500 Error - Trouble Creating an Email
I was in the middle of finalizing an email, but now I'm getting a 500 error when I try to get into it to send a test. Probably starting a...
  • 4 me toos
  • 5 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Girls Scouts of NYPenn Pathways
Emails sent to Outlook marked as spam
All of our emails from Emma are sent to our spam folders in outlook- and we have updated our organization's Sender Policy Framework recor...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Martin Sanchez Serra
the scheduled time of the mailing was not respected
I tell you, the account is established in the time zone of Mexico City, and the implementation of the shots I make is from Argentina. Yes...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Mobile Growth Fellowship
Issue with social media links in footer.
Hello, I need to update the social links on a template I am using, but they appear to be hard-coded into my footer and I can't edit them....
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of NJPSA/FEA
There was no latin placeholder text in my test, but it did appear upon sending.
I sent myself a test email for the mailing called "AP of the Year." It had not latin placeholder text or image placeholders in the test, ...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of I-X Center
Spoofing!
I keep getting this message through Microsoft. I don't get this through Gmail or Yahoo. Thoughts? "This sender failed our fraud detection...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Salpointe Catholic High School
Contact not receiving emails from Emma
Some one on staff tells me they are not receiving any of the emails we are sending from Emma, however when I search the contact's email h...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Village Real Estate
Code isn't working in Drag n' Drop HTML in a Template
I'm trying to embed an online calendar into the HTML drag n' drop option when creating a template, and each time I save the code, the <sc...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Avanti Press
Issue with foreach loops inside HTML tables
I'm trying to get a table of items/prices to display in an automated email.  Whenever I add a looping structure within a table, something...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of UCSB OISS
Imported wrong file
I imported a file with emails and names in the same field. Almost 1K contacts. If I archive this bad version, I get billed for the 1K use...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Presonus
Sent email not appearing in automation workflow
I am trying to create a new automation workflow but an email I have just sent is not appearing in the list of sent emails in the workflow...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved