Welcome to Emma Community, friend!

This is the go-to place to find answers for all of your Emma needs, ask the Emma Support Team any questions you might have, and get info on new features and updates for the App!  


Can't find what you need here? Check out our Resource Center or post a question here in the Community.   

Let’s get started

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Conversations 1 - 20 of 128
Photo of The Lens
emma very slow after login cannot load any pages, please help!
After logging in, Emma does not load the pages and it's impossible to navigate in the system. This is happening frequently since the last...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Molly Taylor
Cannot get in touch with Emma Support.
The 1 888-493-2525 just rings as a fast busy signal. I sent an email last week and no one responded. Any other ideas?
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Key Blue
How to Mass Delete (Not Archive) Contacts
I have 300,000 contacts I want to delete, I can see with the new UI I have to Archive them first, then delete them. In the Archive there...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Cynthia
Why did the search box get taken off the contact edit page?
With the old format, I could just paste emails in the search box on the same page as the contact details or emails page. Now I have to ba...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of jim.knizer
quicksearch should be case insensitive
As a user of the quicksearch feature to look at my audience by email address, i want to be able to search on an email address in Proper...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of iKANDE
How do I login into my agency account? I am only able to login into my company account, help!
I cannot login into my agency account. I used to login and all my sub accounts were listed within the top navigation somewhere and now th...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Nationwide Insurance - Enterprise Solutions
Why doesn't the Tooltip link show when I get the email in Outlook?
Using FireFox.  I add a link to copy in my email.  I put in the URL, add text for Link name and Tooltip.  When I preview it in Emma I see...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of PLA Media
Problem - Can't Export
On Saturday, the export function stopped working.  Please let me know when it is working again.  When I click the export button, nothing ...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Global Citizen Year
sync with Salesforce
I'm receiving an error any time I try to sync my group that says " You can't refresh group members while in import is in progress". All t...
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem
Photo of National Development
I've lost links and images
I am trying to PDF some old myemma's I sent out in 2015 and 2016 and the links and images are no longer showing. How can I get my links a...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Amy Sanders
save this tab as segment not working
I was looking into an issue with users who had moved to an error status after a mailing. I tried to use the "save this tab as a segment" ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Jim Brickman
My email labeled - "Brickman Bootcamp" wont update the Footer address to match the Billing "Sender Info"
My email labeled - "Brickman Bootcamp" wont update the Footer address to match the Billing "Sender Info"
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Lauren
Report on clicks per link across all campaigns
Our Advertising department has a request/problem with the Emma platform in terms of response tracking:  I would like to be able to see t...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Daniel Maddry
I created a new form to capture emails and it keeps giving me the code for the old form? PLS HELP.
I created a new form to capture emails and it keeps giving me the code for the old form? PLS HELP.
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of jim.knizer
consistently have to click 'send now' an extra time to initiate a send...
Sometimes I get unexpected behavior with the 'send now' command. When I click Send Now button in a campaign, the button changes to 'ple...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Kelly Cromwell
API integration was working, now it's not
We had completed an API integration with myEmma this time last year by completing a coldfusion wrapper. We just had someone point out tha...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of The Lens
retrieve deleted contacts
I accidentally deleted 20 contacts from my mailing list. How can I retrieve them and add them to my list ? Please help !
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of CoreNet Tennessee Chapter
import Contacts
Can you please help me with my import?
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of City of Vancouver, Washington
Active Recipient Not Receiving Emails - Not Going to Spam
One recipient on a recently created list in a recently created sub-account is not receiving any of the emails sent to her via Emma. She h...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of The Ryan Group
The past few sends have shown a marked difference in the number of clicks.
The past few sends have shown a marked difference in the number of clicks. From a few hundred typical of more than 200 e-blasts, to in t...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem